D-Tox:

Bio Energiser
D-Tox Spa

Renser, avgifter, gir overskudd og energi!

Bio Energiser D-Tox spa starter prosessen med rebalansering av kroppens bioenergi.
En effektiv rebalansering gjør at cellelikevekten av positive og negative ioner blir ideell. Den fornyede balanseringen av cellene fører til optimal effektivitet av deres funksjon med å trekke ut næringsstoffer og fjerne uønsket avfall og giftstoffer. Resultatet blir et fornyet energinivå, både fysisk og mentalt, med en generell følelse av velvære. Dette fører til at kroppens naturlige mekanisme for fjerning av uønskede giftstoffer settes igang og begynner å jobbe effektivt.

Infrarøde bilder som viser varmefordelingen  i de ulike kroppsdelene, viser en tydelig økning i blodomløpet / sirkulasjonen. Det samme gjelder bilder av det BioEnergiske feltet i kroppen før og etter behandling.

BioEnergiser brukes på sykehus over hele verden.
Klienter rapporterer at resultatene har vært fantastiske, og med flere tusen vitneforklaringer på økt velvære og forbedringer av helsen, vitner dette om at det er en fantastisk behandlingsform.

Behandlingen har vist meget gode resultatet ved bl.a.:
● kalde hender / føtter
● tretthet / utbrenthet
● tungmetall forgiftning
● spenninger / stivhet
● hovne føtter
● dårlig blodsirkulasjon
● hudproblemer / eksem
● hodepine / migrene
● hevelser / ødem
● allergi

FORSIDE

BOWEN

HEALING

AROMATERAPI

D-TOX

ENERGIBALANSERING

KONTAKTSIDE

Behandlingen foregår ved at en plasserer begge føttene i et spa-kar fylt med varmt vann tilsatt litt salt. Man plasserer så en sonde i kartet, denne sender ut en strøm av positive og negative ioner og et bioenergisk felt. Dette strømmer gjennom kroppen og fester seg ved motsatt ladede celler.
På denne måten vil BioEnergiser behandlinger rebalansere og harmonisere kroppen og cellene ved å sende signaler opp gjennom lymfesystemet og stimulere dette til å starte en avgiftning og renselsesprosess.

En BioEnergiser behandling hjelper deg å balansere kroppens funksjoner og vil gi deg en betraktelig økt følelse av velvære.